Golvslipning i Båstad

Hej på er alla mina underbara och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka hittills. Jag tänkte att jag idag skulle skriva ett inlägg om det här med golvslipning i Båstad med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen. Jag vet att ni är en hel del som har haft det svårt med att hitta bra och seriösa företag inom det här med golvslipning, och jag vill därför tipsa er läsare om Sundets Golvslipning, ett företag som jag kommit att tycka om väldigt mycket det senaste. Det var nämligen så att jag och min sambo för ett tag sedan bestämde oss för att slipa vårt trägolv i hallen. Detta kunde vi inte göra på egen hand, och fick då som tips utav en nära vän att vända oss till just Sundets Golvslipning. Vi valde att kontakta en del andra företag innan detta, men tyvärr kändes alla företag väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket vi inte tyckte om som ni säkert kan förstå. Vi kände oss direkt trygga och bekväma med Sundets Golvslipning som företag, och litade på att vi skulle få ett bra och snyggt resultat. Kundservice är nämligen någonting som företaget arbetar mycket med, och personalen ville verkligen skapa en god relation till oss som kunder på en gång, för att kunna hjälpa oss på det bästa tänkbara sättet.

Personalen arbetade med våra egna behov och önskemål och gav oss därför ett otroligt snyggt och välutfört resultat. Vårt trägolv är nu som nytt, och vi är så glada och tacksamma över den hjälp som vi fått utav Sundets Golvslipning och dess personal. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Båstad, Höganäs eller Ängelholm med omnejd att vända er till just Sundets Golvslipning. ej pHej lo¨sdfl¨f

Du gillar kanske också...